Algemene voorwaarden

Bevestiging en acceptatie om onze service voorwaarden. Onze website houdt de dienst eigendom en de exploitatie rechts. Geen illegale informatie, zoals hieronder vermeld, is toegestaan ​​om te publiceren in onze transactie platform.

Voorzien van tijdige, gedetailleerde en nauwkeurige persoonlijke informatie. Toestemming om berichten verstuurd vanaf onze website. Regelmatig werkt uw register informatie die voldoet aan de actuele, gedetailleerde en nauwkeurige informatie eis. Alle originele informatie zal worden gebruikt voor de registratie-informatie. We zullen niet verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens, zoals gebruikersnaam, adres, e-mailadres of bijnaam aan derden voor hun marketing doeleinden, behalve voor de volgende gevallen: Wij delen uw persoonlijke gegevens met andere leden in overeenstemming met uw toestemming. We onthullen beperkte persoonlijke contactgegevens aan geverifieerd verzoeken van de rechtshandhaving en de overheid ambtenaren die strafrechtelijk onderzoek uit te voeren. we kunnen beperken, op te schorten of onze service en user accounts te beëindigen, toegang tot onze website te verbieden, als de gebruiker voorziet van onjuiste informatie

De privacy van gebruikers

Respecteer de privacy van de gebruiker is een kern principe of deze site.

We zullen niet verkopen of uw persoonlijke gegevens aan derden te huren voor hun marketing doeleinden en zal alleen uw persoonlijke informatie in overeenstemming met ons privacybeleid en / of met uw uitdrukkelijke toestemming. Voor de volgende vier gevallen, is het noodzakelijk om de informatie op basis van eerlijkheid vermelden: voldoen aan de wet en de procedures voor juridische diensten. Behouden het handelsmerk eigendom van de site. Handhaving van de privacy veiligheid voor individuele en openbare gebruikers in het geval van nood. In overeenstemming met andere eisen. De site behoudt zich het recht voor om de analyse van het lid de bevolking en hun advies te publiceren.

Debruikersaccount, wachtwoord en veiligheid

Wanneer word je succesvol geregistreerde gebruikers, ontvangt u een wachtwoord en account. Als u niet de veiligheid van uw account en wachtwoord te houden, zal de gebruiker de volledige verantwoordelijkheid te nemen. Bovendien moet elke gebruiker de volledige verantwoordelijkheid voor hun activiteiten met hun rekening nemen. U kunt uw wachtwoord op elk moment wijzigen volgens de instructies, en kan het einde van de oude rekeningen om een ​​nieuwe te heropenen. Gebruikers overeen dat voor illegaal gebruik van user account of beveiliging problemen voorgedaan, moeten ze meteen ons.

Beperkte aansprakelijkheid

Deze site is vrijgesteld van de verplichting van een directe, indirecte, incidentele, speciale en de daaruit voortvloeiende schade. Deze beschadigingen zijn van: Oneigenlijk gebruik van de diensten van deze site of doorgeven van informatie door de gebruikers geen eisen niet aan, deze kunnen schade aan het imago van deze site leiden, vermelden we de mogelijk om het optreden van dergelijke schade te voorkomen. Informatie die in deze website bevat: tekst, software, geluid, foto's, video, graphics, alle inhoud van de advertentie, andere informatie die door deze site. Al deze informatie wordt beschermd door auteursrecht, merkenrecht, labels en andere eigendomsrecht wetten.