Leveringsinformatie

1. Levering

Wij bieden internationale snelle levering en goede service! Over het algemeen gebruiken we International Express Service voor alle internationale leveringen. Als u via TNT, UPS, DHL, Fedex wilt verzenden. contacteer ons.De voorwaarde van de goederen wordt ingedeeld in verschillende 21kg. TNT, UPS, DHL, Fedex zijn echter duurder, het spijt ons dat u extra porto moet betalen.

2.Spoor uw bestelling

We zullen voorbereiden en verzenden om de betaling binnen 1-2 werkdagen te starten, en het duurt ongeveer 5-8 dagen bezorging. Het kan namelijk langer duren door het sorteercentrum, uniek, e-mail of anderszins. Wij sturen u het volgnummer naar de plaats waar u de status van uw bestelling kunt volgen nadat het pakket is verzonden.

3.Forsikring

Wij bieden verzekeringsverzekering ter bescherming tegen verpakte of beschadigde items. Meer dan 99% van de artikelen worden veilig geleverd. U heeft geen extra geld om te betalen voor verzekering, het bedrijf zal verantwoordelijk zijn voor het nemen van alle elementen. Als het item is verloren of, of houd jezelf, kunt u de bestelling terugsturen.

4. Bestelling annulering

U wordt uitgenodigd voor het plaatsen te markeren. Dit leidt tot een annuleringsvergoeding, dat is 20% van dat bedrag. Algemene volgorde door het verpakken en verzenden na 6-10 uur na bevestigingsorder. Daarom moeten klanten uw bestelling informatie controleren en beslissingen nemen met zorgvuldige overwegingen, ik hoop dat u dit punt begrijpt.

5. Uitwisseling en retourneren

Wij streven naar volledige tevredenheid. Als u niet tevreden bent met onze producten, accepteren we graag een retourneren.

Als u een aankoop wenst te retourneren of uit te wisselen, neem dan contact met ons op 10 dagen nadat u het heeft ontvangen. Na die tijd accepteren wij geen retourzendingen. Neem contact met ons op voor het retouradres dat verschilt van het adres op het pakket dat we aan u hebben verzonden en zorg dat de artikelen in originele verpakking worden geleverd met alle accessoires, labels, niet gedragen, veranderd of gewassen en opnieuw verkocht kunnen worden.

Wij hebben geen betrekking op de lading van de uitwisseling, zullen verantwoordelijk zijn voor de kosten van retourzendingen en verzenden van de uitwisselingen naar u terug. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen in ons beveiliging wanneer ze niet verantwoordelijk zijn voor verloren zendingen. Wij zullen u terugbetalen bij ontvangst van de goederen.

U moet de originele vervoers- en vergoedingskosten begrijpen, niet terugbetaald. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.