De voordelen van rittenregistratie voor bedrijfswagens

Veel bedrijven maken gebruik van rittenregistratie bedrijfswagen om de auto's goed over de weg te kunnen helpen. Met rittenregistratie bedrijfswagen kunnen de ritten worden bijgehouden en is elke kilometer die er naar links wordt afgelegd of wanneer er naar rechts wordt gereden, in beeld. Dit is met name van waarde voor bedrijven die een systeem met rittenregistratie bedrijfswagen hanteren. Er moet minder dan 500 kilometer per jaar privé worden gereden, omdat er anders regels worden overschreden.

Functie van bedrijfsauto

Zakelijke automobilisten moeten kunnen aantonen dat er inderdaad niet meer dan 500 kilometer in eigen tijd worden gereden. Als dat wel gebeurt, is er sprake van sjoemelen en dat is absoluut niet toegestaan. Rittenregistratie bedrijfswagen zorgt dat elke rit en elke kilometer wordt opgemeten en er zodoende geen problemen kunnen ontstaan met de Belastingdienst. Dat is voor iedereen prettig, niemand zit erop te wachten om op een niet eerlijke manier aan geld te komen of te besparen. Met Rittenregistratie bedrijfswagen verloopt dit zuiver en voor alle partijen prettig.

Ingebouwde box

Een speciale ingebouwde box heeft als functie om op te meten welke ritten er plaatsvinden en hoe lang ze duren. Hoeveel kilometer er wordt afgelegd is perfect terug te zien met rittenregistratie bedrijfswagen. Er is speciaal een systeem voor gemaakt. Iedereen heeft natuurlijk wel eens de behoefte om grote stukken te rijden of boodschappen te halen, maar dit is niet toegestaan met zakelijke wagens. Rittenregistratie bedrijfswagen houdt alles bij en neemt veel onduidelijkheden weg. Eerlijk en fijn voor zowel de chauffeur, als het bedrijf als de Belastingdienst. De gegevens zijn tevens online altijd te bekijken en op te vragen, dus bij onduidelijkheid of twijfel kunnen die worden bekeken. Van onduidelijkheid zal dan ook zeker geen sprake zijn. Fijn voor de automobilisten en de bedrijven.